Storsejr og én på kassen

Søndag havde vi et dobbeltarrangement med Serie 2 og LF Serien på Garant Arena. Serie 2 hev en sikker sejr hjem. Anderledes gik det med LF serien der fik én på kassen af et godt spillede NFC hold.

Søndag den 23. april 2017

Kl. 10:45 – VB vs. Horslunde, serie 2, oprykningsspil

Hvis nogen havde håbet på en lige og spændende kamp mod rækkens nr. 4, Horslunde, må disse i dag være ganske skuffede. Kampen blev aldrig spændende. Allerede efter 3 minutter kunne Mikkel Larsen sætte bolden i kassen i til 1-0. Efter dette første mål var der ensidigt pres på gæsterne fra Vestlolland, hvor der blev spillet godt på VB´s kanter med en række indlæg, som dog for det meste savnede en synlig adresse. Efter 16 minutter lignede det 2-0, da Mikkel igen var på færde foran mål, men chancen blev afværget til hjørne, som endte i ingenting. I det 18. minut kom der dog hul på bylden, da Skeem satte læderet i nettet til 2-0. 3 minutter blev kampen i realiteten afgjort, da Tobias scorede til 3-0. På dette tidspunkt af kampen stod der VB på det hele. I det 25. minut lavede Tobias kampens detalje med et loop frem i gæsternes målfelt. Den efterfølgende chance ramte dog stolpe og gik ud. Efter en halv time havde Laust Nymand et pragtskud udefra, som dog ikke gav det ønskede resultat. Minuttet efter var Tobias alene med målmanden, som dog havde placeret sig fornuftigt og fik indtil videre afværget yderligere scoring. Resten af 1. halvleg var det presfodbold fra VB´s side. Masser af chancer, men målene udeblev. Horslunde viste dog lidt tænder i det 35. minut, hvor to af de grønblusede pludselig stod alene med vores keeper Nicklas Andersen. Nicklas præsterede imidlertid en mesterredning, og hindrede derved en reducering.

2. halvleg startede som 1. halvleg sluttede. Stormløb mod Horslundes mål. Der gik dog et kvarter før presset gav halvlegens første mål til 4-0, idet Laust efter et højt indlæg fik passeret Horslunde-keeperen. Herefter fulgte igen et kvarters tid hvor Horslunde blev spillet om muligt endnu mere ned inden Tobias kunne solo-løbe bolden i må i 70. minut til stillingen 5-0. Og så gik det stærkt. Aiman kunne spadsere bolden over målstregen til 6-0 ét minut senere, hvorefter der gik lidt legestue i kampen frem til det 82. minut, hvor Tobias gjorde det til 7-0, og dermed præsterede det første hattrick på Garant Arena i 2017-foråret. Efter 90 minutter lukkede og slukkede Mikkel festen ved at afdrible Horslundes målmand og score sikkert til 8-0, kampens resultat.

VB beholder dermed en sikker førsteplads i serie 2. Det begynder for alvor at dufte af serie 1.

Kl. 13:00 – VB vs. NFC, LFS, oprykningsspil

Det korte af det lange er, at VB helt unødvendigt tabte kampen 0-3, hvilket ikke var ufortjent. Det var en ganske rædsom kamp at se på. VB holdt dog stand til slutningen af kampen, hvor et straffe satte en NFC-slutspurt ind, som resulterede i 3 hurtige, men også unødvendige kasser i VB-rusen. Fra speakerboksen var det relativt enkelt at kunne konkludere, at VB´s midtbane i lange perioder slet ikke eksisterede, hvilket gav NFC overtaget i det meste af kampen.

Hvis man vil vide mere, kan du se kampen på  TIFOSPORT.dk, som i dagens anledning streamede kampen.

Forhåbentlig bliver der rettet op på den noget sløje indsats, når VB møder Nakskov FC onsdag den 26. april 2017 kl. 18:45 på vores egen hjemmebane, Garant Arena.

HH

Copyrigt 2016