Jesper Nielsen
20. oktober 2019 kl. 10:17

Vi vidste på forhånd det blev meget ude mod Systofte. Efter og svær start på efterårssæsonen var Systofte begyndt på skrabe point sammen, og stillede også med et fint hold lørdag eftermiddag.

Et hold der kunne gøre det meget for VB's drenge.

Vi vidste vi kom til at være meget på bolden, mænd, der er handlede om at lave at få fejl, som dem, for at få dem til at finde ud af, hvad de havde til at straffe med sårede Jacob Stæchmann foran.

Første halvleg blev 45 minutter uden butiksforfølger - den største, der ikke gav mål i stedet for hjemmeholdte Mathias P. der hund missede alene med Olli i spillet.

Jeg den anden ende, var det Mads Bindzus der efter og lagrede hovedstødsmulighed, mænd missede.

Og netop da vi pakkede sammen til pauser, vandt Systofte og løs dristigt i midten og sendte Stæchmann afsted mod mod Olli og han svigter sjældent på disse muligheder, og derfor en pausestilling på 1-0 til hjemmeholdet.

VB-træner Jesper Nielsen skiftede alle 3 mand i pause, og sammen med en lille opsang, var det og langt bedre VB-hold der kom på banen til 2. halvleg.

Vi fik hurtig hurtigere afspilning af os, der er startet på det udvendige, og spillet os til chancer.

Morten Heinecke bragte balance i regnskabet efter 57 minutter da han headede og Jonas Buhn-fed ind bag Systofte's keeper.

Andreas Jacobsen var tæt på ved at bringe os foran kort tid efter, mænd Jonas Hybholt stod i vejen på stregen og snød sin egen holdkammerat for at score.

VB satsede og ville ha '3 point med hjem, og samtidig blev Systofte drengene mere og blot trætte og var gennem det meste af 2. halvleg sjældne gæster i feltet hos Oliver Sørensen.

Med 12 minutter gav det pote, da Morten Heinecke igen kom på tavlen efter et fladt indlæg til bageste stang hvor 'Heine' køligt udplacerede keeperen.

Mere blev det ikke til, og som skrevet i overskrifter, så slæden vi os til en sejr i 'Gryden'.

Næste kamp mod Nakskov bliver sæsonens sidste, og vi kan slå Nakskov, så overvintrer vi på 1. pladsen i LF-serien, noget vil gøre os utroligt stolt, så vi kan komme og støde på om drengene i efterårets sidste hjemmekamp på lørdag.