‘Øster’ debuterede med 5-2 sejr over Maribo

image
Jesper Nielsen
14. oktober 2019 kl. 09:06

Maribo chokstartede og bragte sig i front efter 2 minutter, da Nikolaj Skotte klodset begik straffespark. Og som om det ikke var nok, så stjal Maribo bolden i VB-opspil og sløsning efter 29 minutter på 0-2.

Det var de færdige forventninger, mænd Rasmus Østergaard som på dage var vikarierende kok, da træner Jesper Nielsen var henvist til tilskuerpladserne efter sin bortvisning mod LUIF, ageret hurtigt og skiftede og forkølelsesramt Jonas Møllenbach ud med Mads Bindzus.

Samme Bindzus skulle kun bruge 6 minutter på banen, da han var indersiden på et præcist indlæg fra Thøger og så var de gule igang.

5 minutter senere slæder Mads Hansen til et frispark ved baglinjen, som Jonas Buhn sendte ind i panden på Nikolaj Skotte der fik gjort skaden gud igen efter straffesparket.

Der var balance i regnskabet, og det lignede og pausestillerer 2-2 mænd i de allersidste sekunder, hvor vi fik frispark på kanten af ​​marken, og det er en dum ting, når VB har Jonas Buhn, der uden chance for MB-keepere sendte VB til pause med en føring på 3-2.

2. halvleg var 7 minutter gammel, da Kaptajn Heinecke havde sneget sig med fremad, og via Hybbe, fik Heine den længste side på en løs bold i felt til 4-2. Heine på tavlen i at kampe i streg - hvad skal det ikke blive til?

Man sad lidt med forventning, hvor der kommer mange flere mål fra hjemmet, mænd manglende koncentration i flere afgørende momenter, og decideret sjusk med afleveringerne på det sidste tredjedel af banerne, der er et mål i 35 minutter.

Maribo var til gengæld tæt på at bringe spænding i opgøret og par gange, mænd Olli var plads når det blev brændt på, og da Olli blev placeret reddede overliggeren i 89. minut da en MB-spiller sendte og missil afsted fra distancen.

Jeg kæmper over tid ville Martin Stryhn hund lege med blandet de andre målscorere, da han alene med MB-keeper sendte bolden i kassen til slutresultatet 5-2.