Nakskov sendt hjem med 7-1

image
Jesper Nielsen
09. august 2020 kl. 13:05

Efterårets sidste kamp skrevet og del på spil. Vi lå inden for runden nummer 1 og der ville vi gerne overvintre. Det krævede en sejr over Nakskov, der er til kamp mod vind i sejlene med et par gode sejre.

Nakskov kom også på 0-1 efter 10 minutter da Olli i spillet så skidt ud efter et frispark.

Mænd gæsterne fik ikke glæde af i jubel-længe, ​​for der skulle kun gå 40 sekunder før Martin Stryhn udlignede, og som om det ikke var noget for den hårde kæmpende gæst, som gjorde Mikkel Larsen det minut efter 2-1. Begge mål assisteret af Jonas Buhn. Vi skulle hurtigt få valgt kun ved jubelen over, da Mikkel Larsen denne bande assisterede Mads Hasling, der sparkede det flotte placering ind langs fjerneste stolpe. Alle 3 mål efter fodboldens abc, og som selv gæsternes træner blot kunne nyde.

Vi har hunde med den samme koncentration i mange andre angreb der kom undervejs i kampen, så det blev blevet brutalt eftermiddag.

Vi ventede hund til det 73. minut hvor Mads Bindzus startede sid målshow. Denne scoring må nok gå som den letteste scoring i Bindzus 'karriere, da han blot skulle sætte indersiden på og løs dristig. 8 minutter senere løb Jonas Hybholt fra forsvaret og servede bolden for Bindzus der gjorde det til 5-1.

En af dagens bedste, Mikkel Larsen, lavede det til 6-1 på udvælgelsen og hjælpe med det hurtige Hybholt, indenlandske Bindzus med sit hattrick lukkede og slukkede på hovedstød i kampens overtid.

Vi runder derfor efter året af, ikke kun med de største sejrsæsoner, men også med og overvintring på 1. pladsen foran LUIF.

Det gør os utroligt stolt, og vi kan tilbageholde på en halvsæson med gode præstationer og gode mål.

Vi må også samtidig anerkende, ved vi i forårets oprykningsspil skal blive bedre til at spille som favorit og de forventede der hører med. Det har vi haft lidt udfordringer med.

Vi glæder os til mange tætte og udøvende kampe i det kommende opryksspil, og vi håber lige på lige så store bakker på de nederste fra jer tilskuere til vores kamp.

Det er ikke mindre end fantastisk ved at se det fremmede der har været, begge hjem
   og ude, af personer med tilhørsforhold til vores klub.