Dommeren kom i fokus i første VB-nederlag.

image
Jesper Nielsen
07. oktober 2019 kl. 10:04

Der var drama, intensitet og god fight i topopgøret på LUIF Park søndag formiddag, desværre med en kedelig udgang.

Første halvleg blev en taktisk og tæt affære, hvor Martin Stryhn burde ha’ bragt VB foran allerede efter 1 minut, da han kom alene med LUIF-keeperen med han svigtede på den store mulighed.

LUIF var farlige på hjørnespark, men ellers var det som beskrevet en første halvleg præget af en taktisk tilgang.

2. halvleg var kun 9 minutter gammel, da LUIF blev tilkendt et tyndt frispark få meter uden for feltet.

LUIF-profilen Mathias Christensen tog ansvaret og bragte hjemmeholdet i front.

Det betød straks en hurtig ændring og et højt pres på LUIF’s banehalvdel. Det blev i en periode kun til lige ved og næsten for de gule.

Indskiftede Martin Christensen for LUIF kunne ha’ lukket kampen, men misbrugte sin friløber med 5 minutter igen.

Da stadionuret var tæt på at slå 90 minutter, slap Morten Heinecke fri mod en ellers stærk LUIF-keeper, og med et flot lob bragte han den gule lejr i ekstase.

Så kommer episoden hvor kampens dommer Thomas Bülow ville i centrum.

Jonas Buhn modtager bolden på midterlinjen, og der bliver begået et hårdt frispark på ham. Da dommeren endelig fløjter er det for at uddele en advarsel til Kim Buxbom, og samtidig peger han den modsatte vej – hvor kom det fra ?

Og som om det ikke var nok, så sendte LUIF bolden i feltet, hvor de scorede sejrsmålet til 2-1.

Det fik bænken hos VB til at eksplodere, og træner Jesper Nielsen måtte indkassere et rødt kort for at indtage banen i sit raserianfald mod dommer Thomas Bülow.

Vi må blot konstatere, at selvom drengene gjorde hvad de skulle, så var der magter som på dagen ville anderledes.

Vi indtager stadig 1. pladsen i rækken, dog á point med Rødby og et enkelt point foran LUIF.

Den gør vi alt for at forsvare på lørdag kl. 13.30 hvor vi spiller hjemme mod Maribo.