Menu

20 virkelig gode minutter var nok til at tage livet af Eskilstrup

image
24. august 2019 kl. 08:56
På en dejlig varm sommeraften, skulle de gulblusede værter kun bruge ca. 20 minutter på at tage spændingen ud af opgøret.

Det var en flok motiverede drenge der fredag aften tog imod Eskilstrup, som i første runde havde leveret en overraskelse ved at slå Døllefjelde med 1-0.

Der var til fredagens opgør også lagt pres på drengene om at levere efter skuffelsen i første runde.

Efter 7 minutter kom dagens bedste Jonas Buhn fri i højre side, og forsøgte en tværpasning, der via to forsøg på en clearing endte i eget net.

Så var linjen lagt, og det var faktisk begrænset hvad jeg skulle coache fra siden i denne periode - drengene havde forstået budskabet.

Efter 13 minutter landede en returbold fra et hjørnespark hos Aiman Mansour, som hurtigt fik ekspederet bolden tilbage mod Buhn på fløjen, der med et præcist indlæg fandt kaptajn Heinecke der gjorde det til 2-0.

I denne periode havde Eskilstrup det virkelig svært med vores aggressive pres, og vi kunne også godt ha’ bragt os yderligere i front.

Vi måtte dog vente til det 36. minut, hvor Aiman igen var i oplægger-rollen, denne gang med tredjesidste fod inden Buhn via bandespil med Stryhn gjorde det til 3-0 som også var stillingen ved pausen.

Få ting blev ændret i pausen, men vi kom aldrig rigtig op i det tempo som vi ramte i første halvleg.

Sejren var ikke i fare, og gennem 2. halvleg var der flere muligheder for scoringer, men den manglende koncentration og kynisme i de afgørende øjeblikke, betød en enkelt scoring efter pausen som også Jonas Buhn stod for med et hårdt skud uden for feltet.

Dejligt med en sejr uden at lukke mål ind - nu kigger ved frem mod næste fredag, hvor vi igen spiller hjemme på NBJ ARENA, og Døllefjelde kigger forbi.

Kampen er planlagt til kl. 19.00, men forventes at blive fremrykket pga mørke, så vær på lægterne kl 1830 for en sikkerheds skyld.