Afdansningsbal på Garant Arena

Med samlet set 4 points på denne sidste fodbolddag i året, takker vi af med en opdatering af dagens kampe på vores dejlige hjemmebane.

Serie 2 – Væggerløse vs. Stubbekøbing 3-1
Desværre fik jeg grundet kulde, blæst og tekniske vanskeligheder (strømforsyningen) ikke foretaget så mange grundige notater – men det var en underholdende topkamp.

s2-truppen-mod-dmi

VB startede kampen som forventet ved at putte en hurtig scoring ind til 1-0 efter 15 minutterne. Det Paaske, som startede denne ”Paaske-Lørdag” på fornem vis. Resten af halvlegen var præget af noget ping-pong lidt præget af, at det var koldt og sidst på året. 20 minutter inde i anden halvleg fik Tobias den udmærket idé at løbe bolden i mål til 2-0. Et rigtigt glimrende mål, og man fik fornemmelse af at kampen var ved at være lukket. 8 minutter før tid lykkedes det dog gæster at bringe lidt spænding ind i kampen med en scoring til 1-2, og dette medførte, at der kom noget mere gnist ind i kampen fra Stubbekøbings side – man kunne ligesom lugte det ene point. Denne ”gnist” fik Tobias dog slukket 5 minutter senere, hvor han på en assist fra Hoff fik scoret sit andet mål, og dermed lukkede såvel kampen som efteråret 2016.

Tillykke til drengene på serie 2 som nu kan tage hele 14 points med over i oprykningsspillet. Vi starter således med to point foran nummer to – Stubbekøbing. Et virkeligt stærkt efterår!
LF Serien, Væggerløse vs. DMI 1-1

Det skulle jo være så godt…

Kampen startede egentlig ret godt. Mathias Eske har et hug på overliggeren efter 3 minutter, og efter 6 minutter score vor topscorer til 1-0 – i to forsøg. Få minutter senere har Rask at brag af et skud efter en fin assist fra Løhr. Skuddet pisker dog over mål. DMI fik etableret lidt pres, og deres forreste angriber er pludselig helt alene med Stryhn, men her fik Stryhn vist hvorfor han er den målmand i LFS er sværest mand til mand. Kæmperedning af Stryhn. Men DMI havde også en målmand, som var langt ud over det sædvanlige, og det lukkede ned for ethvert forsøg på distancen. Halvlegen sluttede af med endnu en superredning fra Stryhn, hvor han er helt nede i hjørnet og fange et direkte frispark. VB starter anden halvleg bedst med et forsøg på stolpen efter 49 minutter. Efter 54 minutter går det galt: selvmål! En enkel tilbagelægning går under Stryhn og triller stille og roligt i mål. Det mest besynderlige mål man har set på Garant Arena. 1-1. VB får etableret et ganske hårdt pres mod DMI´s mål, men for mange boldtab på midten og en supermålmand i DMI´s mål ødelægger vores muligheder. Efter 90 minutter havde VB et forsøg på stolpen, men ind ville læderet ikke. Kampen endte 1-1.

Dette bringer VB op på 4. pladsen med 22 points. Dette er absolut godkendt, og den bedste placering vi hidtil har opnået i LFS. Det giver os 11 points at starte med til foråret, med bare to points op til Systofte.

God jul og godt nytår.

HH

Copyrigt 2016