s2-Stilling-23-april-2017-1

Storsejr og én på kassen

Søndag havde vi et dobbeltarrangement med Serie 2 og LF Serien på Garant Arena. Serie 2 hev en sikker sejr hjem. Anderledes gik det med LF serien der fik én på kassen af et godt spillede NFC hold. (mere…)

Læs mere
dame-inde17-3

Indendørs første- og andenplads til damerne

Vores fantastiske dameseniorer, der har været repræsenteret med to hold i den netop afsluttede indendørsturnering, har haft rigtig god vind i sejlene med henholdsvis en første- og en andenplads i serie 2 puljen. Vi havde i år valgt at inddele holdene, så de ældre og rutinerede damer dannede det ene hold og vores helt unge […]

Læs mere
boksning-13

Bøjninger og hårde træffere til første 2017 træning

Den er god nok – foråret nærmer sig og det gør fodboldsæsonen også og der skal ikke herske tvivl om, at det bliver et spændende forår for vores herresenior mandskaber. Nye ansigter har allerede meldt deres ankomst til klubben, og vi lægger ud med et ekstra hold til premieren i starten af april. (mere…)

Læs mere
20161016_140123

De lange næsers dag

Det var en kold og blæsende gråvejrsdag på Garant Arena hvor små 100 tilskuere havde indfundet sig. Desværre blev det så som så med underholdningen. (mere…)

Læs mere
score

Serie 2 tilbage i førertrøjen efter storsejr

Efterårssæsonens bedste præstation af vores serie 2 hold blev leveret søndag i Horslunde, hvor det blev til en fortjent sejr på hele 1-7, som ikke var et mål for meget, og som også gav os 1. pladsen tilbage, efter at NFB satte point til ude mod Rudbjerg. (mere…)

Læs mere

Copyrigt 2016