Indendørs første- og andenplads til damerne

Vores fantastiske dameseniorer, der har været repræsenteret med to hold i den netop afsluttede indendørsturnering, har haft rigtig god vind i sejlene med henholdsvis en første- og en andenplads i serie 2 puljen.

Vi havde i år valgt at inddele holdene, så de ældre og rutinerede damer dannede det ene hold og vores helt unge og mindre rutinerede spillere i forhold til seniorfodbold fik deres eget hold. Inden sæsonstart havde vi en klar forventning om, at vores rutinerede spillere ville løbe med en topplacering i rækken, og de præsterede også at indtage guldet helt ubesejret i de 8 runder med en målscore på 30-13  At vores newbies seniorer, så samtidig smutter med andenpladsen er super flot og et resultat af vores store ungdomsarbejde i Væggerløse. Holdet har nemlig udelukkende været besat af unge spillere, hvor flere er under 18 år og stadig har et ben i ungdommen. Faktisk formåede de unge at spille 3-3 mod de rutinerede Væggerløse damer i det ene lokalopgør hjemme i Væggerløse Hallen. Guldborg slutter på tredjepladsen et enkelt point efter i tabellen.

Ud over lykønskninger, belønnede  DBU Lolland Falster første- og andenpladsen med Matas gavekort på henholdsvis 150 og 100 kr. til alle spillere på det to hold.

Dameafdelingen starter i øvrigt op med udendørstræning d. 20 februar kl. 17.30 – 19.00 på vinterbanen.

 

Copyrigt 2016